Wij gaan met u aan de slag hoe u een mooie stap kunt zetten naar duurzaamheid en de inkoop via korte ketens.
Desgewenst nemen we uw restaurantkaart als uitgangspunt.
Verder kunnen we u ook helpen in korte workshops om meer aspecten van Dutch Cuisine te vertalen naar uw concept met uw personeel.
Wij leren u alles op het gebied van Dutch Cuisine. Meld u aan en ervaar de meerwaarde om uw foodconcept klaar te maken voor een duurzame & gezonde toekomst.
Meer info vind u op Dutch-cuisine.nl
In een persoonlijk gesprek zetten we uw wensen om in een praktische workshop of training.
Dutch Cuisine hanteert vijf principes die gestoeld zijn op de Nederlandse culinaire identiteit. Principes die duurzaam zijn voor mens, dier en milieu en leidend zijn voor ons dagelijks handelen. Deze 5 principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op het gedachtegoed van SVH Meesterkok Albert Kooy en vastgelegd in een manifest.
1. Cultuur - Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen we ons bevinden.
2. Gezond - Goed voor ons en onze aarde.
3. Natuur - Eerlijk en veelzijdig eten van wat de natuur ons biedt.
4. Kwaliteit - We kopen, koken en eten bewust.
5. Waarde - We werken aan resultaten voor morgen.
Professionals Food en Hospitality van Limburg.
€143,00 per persoon
Bewijs van deelname