Kennismaking met Dutch Cuisine

Kennismaking met Dutch Cuisine

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Nederlandse producten in je bedrijf? Kom Dutch Cuisine koken! In dit kennismakingsdagdeel leert u al de eerste basis hoe u Dutch Cuisine succesvol in uw restaurant kunt toepassen. Kom met uw keuken team naar Gilde of wij komen naar u.

Programma

Wij gaan met u aan de slag hoe u een mooie stap kunt zetten naar duurzaamheid en de inkoop via korte ketens.

Desgewenst nemen we uw restaurantkaart als uitgangspunt.

Verder kunnen we u ook helpen in korte workshops om meer aspecten van Dutch Cuisine te vertalen naar uw concept met uw personeel.

  • Meer groente minder vlees/vis?
  • Koken in het seizoen en gebruik maken van lokale producenten?
  • Geïnspireerd worden wat Dutch Cuisine u kan brengen?

Wij leren u alles op het gebied van Dutch Cuisine. Meld u aan en ervaar de meerwaarde om uw foodconcept klaar te maken voor een duurzame & gezonde toekomst.

Meer info vind u op Dutch-cuisine.nl

In een persoonlijk gesprek zetten we uw wensen om in een praktische workshop of training.

 

Dutch Cuisine hanteert vijf principes die gestoeld zijn op de Nederlandse culinaire identiteit. Principes die duurzaam zijn voor mens, dier en milieu en leidend zijn voor ons dagelijks handelen. Deze 5 principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op het gedachtegoed van SVH Meesterkok Albert Kooy en vastgelegd in een manifest.

 

DUTCH CUISINE – de 5 principes

1. Cultuur - Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen we ons bevinden.

2. Gezond - Goed voor ons en onze aarde.

3. Natuur - Eerlijk en veelzijdig eten van wat de natuur ons biedt.

4. Kwaliteit - We kopen, koken en eten bewust.

5. Waarde - We werken aan resultaten voor morgen.

 

 

 

ik ben geïnteresseerd

Voor wie?

Professionals Food en Hospitality van Limburg.

Over de cursus

insert_invitation
Duur: 0-1 maand
notifications_active Startmoment: wordt bekend bij voldoende aanmeldingen

Kosten

€143,00 per persoon

Te behalen

Bewijs van deelname