Horecamanager,

inspirator voor het team.

Basistraining coaching en begeleiding van medewerkers

In de huidige veranderde maatschappij heerst er een andere prioritering bij de medewerkers als het gaat om arbeidsethos. Maar als collega's werk je samen aan een totaalbeleving voor de gast. Hoe kun je nu samen deze klus klaren?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • coachingstechnieken
  • gespekstechnieken
  • structuur in het dagelijks werk
  • omgang met elkaar op de werkvloer
  • feedback geven
  • feedforward
  • reflectie
  • binden en boeien van je personeel

Om in de krapte op de arbeidsmarkt toch succesvol te zijn!

Deze training geeft jou handvatten om op de werkvloer te coachen; niet vanuit de hiërarchie maar vanuit gelijkwaardigheid.

 

ik ben geïnteresseerd

Over de cursus

insert_invitation
Duur: 0-1 maand

Kosten

€340,00 per persoon.

 

 

Te behalen

Bewijs van deelname

Over jou

Communicatief sterk
Communicatief sterk
Goede leider
Goede leider
Inlevingsvermogen
Inlevingsvermogen
Luistervaardig
Luistervaardig
Mensenkennis
Mensenkennis
Ondernemend
Ondernemend
Openstaan voor feedback
Openstaan voor feedback
Probleemoplossend
Probleemoplossend
Teamspeler
Teamspeler