Wijnkenner in de dop

Basiscursus Wijn

Basisbeginselen van de wijnbereiding en kennis van de verschillende wijnlanden. Het proeven van diverse wijnen en de specifieke kenmerken van bijzonder druivenrassen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Basiskennis over wijn
  • De basisbeginselen van de wijnbereiding
  • De kenmerken van de diverse wijnlanden en regio's
  • Het proeven van diverse wijnen en de specifieke kenmerken van bijzondere druivenrassen.

Er is speciale aandacht voor de Nederlandse wijnen. Met de opgedane productkennis is een horeca medewerker beter in staat gasten te adviseren over wijn.

 

ik ben geïnteresseerd

Voor wie

Werkzoekenden richting horeca en werknemers in de horeca zonder (relevante) opleiding.

Over de cursus

insert_invitation
Duur: 0-1 maand

Kosten

€1.361,00 per persoon

(inclusief excursies)

Te behalen

Mbo certificaat Wijn 1 (K0187)